benegre.cat
Notícies

Una senyora d’Osona aconsegueix reunir absolutament tot el merchandising independentista

Els experts diuen que és un nou cas de la Síndrome de Diògenes Patriòtica

Vestida amb 34 capes de samarretes independentistes, la gorra, les arracades, la polsera, les bermudes i les espardenyes amb l’estelada, Josefina Piqué, de 62 anys, ha convocat avui els mitjans de comunicació per anunciar que ja té tots els productes de merchandising independentista que hom pot trobar. En una roda de premsa organitzada al menjador de casa, a Oristà (Osona), la Pepa s’ha mostrat visiblement emocionada en presentar l’últim article adquirit; les calces de Catalunya: “Amb les calcetes ja ho tinc tot, sóc la dona més independentista del món, fins i tot un suction-cup dildo amb els colors de la senyera”.

Els objectes amb les quatre barres omplen a vessar aquest domicili de tres pisos, on fins i tot les antigues habitacions dels fills han quedat envaïdes. “Vinc a Oristà a passar el cap de setmana i no puc entrar a l’habitació de la de coses que hi ha”, explica un fill, que reconeix “passar una mica de vergonya quan vaig amb la meva mare a les manifestacions independentistes”.

Especialistes consultats per benegre.cat expliquen que es tracta d’un nou cas de la Síndrome de Diòegenes Patriòtica, que fa anys que ja afecta als seguidors del Barça. “Hi ha com una mà invisible que els empeny a col·leccionar-ho tot, no fos cas que demà es proclamés la independència i no tinguéssim una samarreta per l’ocasió”.

Els experts asseguren que aquesta patologia afecta especialment a la generació nascuda als anys 50: “Estem parlant d’un grup demogràfic que va néixer durant el franquisme i a qui el sobiranisme ha enganxat amb molt temps lliure perquè s’acaben de jubilar. Podeu fer molta conyeta, però és la generació que ens dirigeix a la independència”, assegura un acadèmic.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies