benegre.cat
Notícies

L’exèrcit espanyol vol requisar tots els bolis de Catalunya per impedir que Artur Mas signi la convocatòria del 9-N

L’exlíder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, s’ofereix als militars per ajudar-los a capturar els bolígrafs de tinta negra

Últim intent de l’Estat espanyol per evitar que els catalans puguin decidir democràticament a les urnes el seu futur col·lectiu. El govern de Mariano Rajoy, en una acció a la desesperada, ha enviat diverses tropes de l’exèrcit a Catalunya per requisar tots els bolígrafs del país i, d’aquesta manera, impedir que Artur Mas pugui signar el decret que autoritzi la consulta d’autodeterminació del proper 9 de novembre. “Serà una acció molt complicada. Sabem que a Catalunya hi ha molta ploma suelta”, ha bromejat el ministre de Defensa, Pedro Morenés. “Ja m’enteneu: que hi ha molts trilirís independentistes”, ha afegit per si no havia quedat clar.

Morenés ha assegurat que els bolígrafs catalans són “instruments violents i perillosos al servei del terrorisme separatista. Els bolis de tota la vida sempre s’han utilitzat a l’escola com a canutus, per disparar boles de paper llepades quan el professor no et veu. Això d’utilitzar un boli per escriure coses i, encara pitjor, per escriure coses democràtiques que poden trencar la sagrada unitat d’Espanya… és senzillament insultant. Què serà el següent? La democràcia?”, s’ha preguntat.

L’Hoperasión Volígrafo, tal com l’han redactada els alts comandaments de l’exèrcit espanyol, tindrà un ajudant d’excepció. L’exlíder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, s’ha ofert per ajudar els militars a capturar bolis i, especialment, els de color negre. “Primer, les tintes de casa”, ha argumentat. “Puc ser de molta utilitat en aquesta matèria, ja que sóc un expert en bolis perquè nascut a Bic”, ha proclamat sense que cap representant del govern espanyol detectés res estrany.

Angalda també ha explicat que la persecució indiscriminada de bolis negres no és només per “xenofòbia gràfica”, sinó per garantir la seguretat dels catalans. “La propietària del locutori de davant de casa meva, que és una magrebina que parla català, s’apunta coses a l’agenda amb un boli negre. Crec que no calen més proves per afirmar que el sobiranisme català és una rèplica del yihadisme islàmic més radical”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies