benegre.cat
Notícies

El Tribunal Constitucional il·legalitza Ana Pastor perquè no és capaç de treure-li cap drap brut a Artur Mas

La periodista de La Sexta anava més perduda que un espanyol en democràcia

Final de carrera inesperat per a Ana Pastor. La tenaç periodista de La Sexta ha estat il·legalitzada pel Tribunal Constitucional després de no haver estat capaç de treure-li cap drap brut a Artur Mas durant la seva entrevista al Palau de la Generalitat. “De què serveix tenir periodistes si, a l’hora de la veritat, no saben tirar merda sobre el president de Catalunya i el seu procés sobiranista?”, han argumentat els alts magistrats. “La informació, com la consulta, fractura les famílies. La manipulació, com la Constitució, uneix la societat”.

La visió dels jutges del Tribunal Constitucional contrasta amb la de diversos especialistes en comunicació política. Toni Flaire, per exemple, creu que Ana Pastor “anava més perduda que un espanyol en democràcia. Els seus coneixements sobre la realitat catalana són com tres xarrups consecutius de whisky: ideals per conversar una estona amb els sogres, però molt perillosos a l’hora de fer una entrevista amb rigor per la televisió”.

Després de l’allau de comentaris que ha generat la seva entrevista, Ana Pastor ha encaixat amb sorpresa i resignació la seva il·legalització. Tot i així, ha anunciat que, “des de la clandestinitat”, seguirà preparant noves preguntes de nen de Primària per desmuntar l’independentisme català. “És evident que el sobiranisme és violent per naturalesa. Si no és així, com és que l’estelada llueix una estrella ninja en la seva part superior?”.

En aquesta línia, Pastor també ha afegit que disposa d’uns informes del CNI en què es demostra que el president de la Generalitat és un polític corrupte. “Sabem que Artur Mas mai no va declarar la setmanada que li donaven els seus pares. A més, quan anava a buscar el pa, s’acostumava a quedar amb el canvi d’amagatotis. Entre això i l’Espanya actual, tampoc hi ha tanta diferència”, ha afegit. I, pel que sembla, s’ha quedat tan a gust.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies