benegre.cat
Notícies

El TC troba constitucional la lobotomització dels catalans que segueixin pensant en la independència

"Si no saben fer servir el seu cervell dins el marc constitucional, l'Estat se'l pot confiscar", anunciava Pérez de los Cobos

El TC ha donat el vist-i-plau (com no) a una altra petició del Govern espanyol. A més del recurs a la consulta del 9N, Moncloa va demanar a l’alt tribunal que aclarís si és constitucional una idea que va sorgir en el darrer Consell de Ministres: lobotomitzar a tots aquells catalans que segueixin pensant en promoure una Catalunya independent. El Tribunal s’ha reunit d’urgència i ha donat carta blanca al Gobierno de España per obrir els caps dels catalans com si fossin pots d’espàrrecs. En la seva nota, el TC explicava que “observant que molts catalans segueixen entestats en desobeïr la Constitució i en fragmentar la sagrada Unitat Nacional, creiem constitucional i oportú que l’Executiu operi els cervells d’aquells que s’han desviat de la raó per tal de tornar-los quirúrgicament al sentit comú“.

Responent a com es justificarà internacionalment aquesta nova lesió dels drets humans el president del TC, Pérez de los Cobos ha afirmat que “ja ens hem petat la separació de poders, la llibertat de vot, restringir ara la llibertat d’expressió i de pensament sembla poca cosa. Creiem que operar els cervells dels dissidents és el pas lògic i pertinent per mantenir la democràcia. Pensar diferent és antidemocràtic, i així ho explicarem al món. Amb dos collons”. La proposta de l’Executiu espanyol compta amb el ple suport del Colegio de Médicos de Madrid, que ja ha posat a la seva disposició els metges i estris necessaris per començar a lobotomitzar catalans. “Si no els podem convèncer”, afirma Segismundo Lénguez, metge de Carabanchel “és necessari que els extirpem aquest fragment de cervell podrit abans que els corqui la resta. Els estem fent un favor, en realitat són malalts. Crec que és al lòbul occipital, però veurem. I que no protestin massa a veure si se m’en va la mà i tallo el bulb raquidi per error. Aviso”.

El Govern espanyol demana a tots als independentistes que es presentin voluntàriament a la Delegació del Govern a Barcelona per tal d’iniciar les gestions per a la lobotomització massiva.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies