benegre.cat
Notícies

Treuen al mercat una grua plegable de 40 metres per fer-te selfies amb el mòbil des de molt amunt

Pesarà 30kg i permetrà fer selfies com si no te les estiguessin fent tu mateix

L’empresa de maquinària industrial Bobcat ha estrenat avui als principals centres comercials una grua plegable i portàtil que es desplega fins a 40 metres amunt i que està dissenyada per fer-se una selfie amb un pla totalment zenital. El giny tindrà un preu de mercat de 299€ i està dirigit a aquell segment de la població “que té tanta misèria al seu voltant que necessita que el seu millor amic, el telèfon, la pugui enquadrar tota”.

Especialistes en tecnologia celebren l’arribada de la grua per a mòbils perquè facilitarà fer la coneguda com casual selfie. “És una autofoto on surts com si no te n’estiguessis adonant, i és absurd perquè és una selfie i l’estàs fent tu” assegura Gina Domingo, experta en coses d’Internet i tal, “és un sensesentit més del món tecnològic”.

Segons fonts directives, la Pate TIC40, nom comercial del producte, neix d’una necessitat que es pot copsar a peu de carrer, la de fer-se fotos amb un pla molt picat: “El consumidor s’havia habituat a estirar tant el braç per fer-se la selfie que hi ha hagut casos de desmembrament per forçar massa”. L’empresa ssegura que amb aquesta grua es podran fer fotos de grup “de fins a 1.500 persones, pels dinars familiars que se’n van de mare”.

La grua pesarà 20 quilos i es podrà plegar per dur-la còmodament a la bossa. “Còmodament és un dir, però ja que portem smartphones amb pantallots de pam, ja no ve d’aquí”, defensen els seus primers usuaris.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies