benegre.cat
Notícies

Un grup d’imbècils inicia una vaga de fam contra l’anorèxia

Recorden que les ties que van al lavabo a fotre’s els dits d’amagat “no són de fiar”

Protesta rocambolesca? Provocació sense miraments? O simple misèria intel·lectual? Experts en activisme social i altres collonades encara estan debatent quina és la veritable intenció del grup d’imbècils que ha iniciat una vaga de fam contra l’anorèxia. El col·lectiu, integrat per cinc joves criats en ambients metropolitans, lamenta que “moltes adolescents es deixin arrossegar per modes estèrils i cànons de bellesa plens d’estereotips, que són el reflex d’un consumisme cada vegada més salvatge i totalment venut als interessos del capital. En definitiva: que no ens importa si estan gordes o no mentre la xupin bé”, han resumit en un to positiu i instructiu.

L’ideòleg de la protesta, Kevin Cruanyes, ha criticat durament que moltes noies joves hagin caigut en la trampa de la bulímia per culpa dels mals consells de les seves suposades amigues i de les informacions falses que circulen per Internet. “Tal com repetia el meu padrastre cada dinar de Nadal: les ties que van al lavabo a fotre’s els dits d’amagat no són de fiar”. En aquest sentit, Cruanyes ha insistit que “tenir bulímia és un bon marró: pel problema en si i pel color dels vomitats”, ha deixat anar entre rialles, mentre els seus camarades es miraven amb cara de circumstàncies perquè no havien entès el gag.

Un d’aquests amics, Yordi Guardans, està convençut que “molta penya potser es pensa que la bulímia mola perquè et fa treure el millor de tu. Ja saps: tot el que tens dins. Però això és mentida. Només és un joc de paraules per fer bromes en pàgines web de risa”, ha volgut aclarir. “El Yordi sempre la clava. És un pavo que controla”, s’ha dit a si mateix per donar encara més versemblança al seu testimoni.

En Kevin, en Yona i els seus companys de reivindicació són adolescents plens d’esperança. El seu somni és ser sindicalista “o algun altre ofici d’aquests on no es treballi”. Ara per ara, l’amor no ocupa un lloc important en les seves vides. Això sí, per quan arribi el moment, ho tenen ben clar: “les ties amb sobrepès són molt simpàtiques. Ara bé, anar amb elles pels puestos així com en plan nòvia, com que no. Una cosa és fer vaga de fam contra l’anorèxia i una altra de ben diferent és deixar de tenir bon gust. Som joves, però sabem el que volem”. Doncs això.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies