benegre.cat
Notícies

Els bombers rescaten una senyora atrapada intentant posar la funda nòrdica

A dins hi ha trobat una cosina llunyana amb la que havia perdut el contacte

Els Bombers han informat avui d’una operació ‘in extremis’ per salvar la vida de Meritxell Ramires, de 57 anys i veïna de Taradell, que s’havia quedat atrapada a l’interior de la funda nòrdica quan intentava posar-la. Ramires va passar un total de set hores batallant per desfer-se de la tela “que es ficava per tot arreu”, fins que un veí va donar l’avís als Bombers en veure-ho per la finestra. “No és que l’estigués espiant a l’habitació ni res, simplement mirava”, ha detallat aquest veí amagant uns prismàtics en un calaix qualsevol.

Segons informa la Generalitat, l’ensurt de la Meritxell és el tercer cas d’aquestes característiques que s’ha registrar amb l’arribada del fred. La pròpia afectada, encara fent esforços per respirar, ha relatat que “de cop i volta ja feia fresca i vaig dir, posa el nòrdic tonta. I no vaig saber com ja estava atrapada, com si fossin arenes movedisses”.

La cara alegre de la història s’ha produït precisament a l’interior d’aquest infern tèxtil. Sembla ser que, mentres es deixava anar en un món d’ombra i cotó, la Meritxell ha trobat a una cosina amb la que de nenes jugaven, però que ja havien perdut el contacte. “Ha estat molt emocionant, pots trobar les coses més inesperades en els llocs més insospitats”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies