benegre.cat
Notícies

Els contraris al 9-N lamenten que Catalunya sigui una dictadura nacionalista on ningú no pot opinar

Asseguren que “votar i matar és pràcticament el mateix, ja que les dues accions consisteixen en enviar coses a l’interior d’una urna”

Nova polèmica sobre el procés participatiu del 9-N quan falten menys de 48 hores perquè s’obrin els col·legis electorals. Diversos catalans contraris a aquesta convocatòria –entre els quals hi ha Albert Rivera, Alicia Sánchez-Camacho o Miquel Iceta– han lamentat públicament que Catalunya sigui “una dictadura nacionalista on ningú no hi pot opinar”. Al seu entendre, “és molt trist que ningú no respecti el nostre dret a decidir que els altres catalans no tenen dret a decidir”.

Visiblement irritats, els contraris al procés participatiu d’aquest diumenge han argumentat que la seva opinió es fonamenta en què “aquelles persones que pensin diferent no puguin expressar la seva”. A més, també han deixat clar que “votar i matar és pràcticament el mateix, ja que les dues coses consisteixen en enviar coses a l’interior d’una urna”.

En aquest sentit, personalitats com Rivera, Camacho i Iceta han demanat als catalans partidaris del 9-N “que no enganyin a la gent i que siguin molt curosos i responsables amb les seves accions”. Aquesta petició l’han feta al costat d’un actor, vestit de druida i amb barba llarga, que assegurava que “la independència és un precipici moral que conduirà Catalunya i els catalans cap a un suïcidi col·lectiu”.

Quan els testimonis que presenciaven aquesta escena els han preguntat per què no aprofitaven el 9-N per votar contra la independència, els tres polítics catalans han contestat que “ara no és moment d’anar a votar, sinó de respectar la llei”. Quan els mateixos testimonis han dit que el 9-N respecta la llei, han remarcat que, “més enllà de la llei, Catalunya sempre ha format per d’Espanya”. Quan els pobres testimonis els han recordat que això no és així, uns furibunds Rivera, Camacho i Iceta han insistit que, “per desgràcia, Catalunya és una dictadura nacionalista on ningú no pot opinar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies