benegre.cat
Notícies

Milers de voluntaris li aguantaran la xorra a Artur Mas mentre espera que el detinguin

"Això és el que pensem del fiscal espanyol", insisteix el President baixant-se la bragueta

L’onada independentista no s’atura, encara que impliqui subjectar els genitals d’un senyor a la cinquantena. Milers de voluntaris d’arreu de Catalunya s’han registrat ja per acompanyar el President Mas mentres es fa efectiva la querella preparada per la Fiscalia General de l’Estat en contra seu. En aquest cas, l’acció de la societat civil passa per sostenir la carn d’olla del Molt Honorable President, en actitud desafiant, mentres esperen que la Policia el detingui al Palau de la Generalitat.

Els 10.000 voluntaris aplegats fins al moment, que van respondre a la crida #Totsambelpresident ja han près posicions a la Plaça Sant Jaume de Barcelona. Organitzats en torns de 10 persones que es rellevaran cada dues hores, faran la seva funció des del balcó de la Generalitat, per gaudi de turistes i mitjans de comunicació. “El missatge és clar: això és el que pensem del fiscal espanyol”, ha insistit Mas baixant-se la bragueta en una roda de premsa que s’ha tornat incòmode de cop.

Per la seva banda, l’ANC ha reaccionat a l’anunci de la Fiscalia, després que Carme Forcadell hagi estat dormint els darrers dos dies per recuperar tota la son dels últims dos anys. Concretament, l’Assemblea insta el poble català a sortir al carrer aquest diumenge i ensenyar el cul al cel “perquè tots els satèl·lits i el Google Earth capturin el nostre despreci contra el govern espanyol”. Duran i Lleida, líder d’Unió, ja ha replicat que a ell no li cal baixar-se els pantalons per fer un calb.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies