benegre.cat
Notícies

L'ANC proposa que Rajoy encapçali la candidatura unitària "perquè és qui més independentistes genera"

Carme Forcadell veu en el president espanyol el líder independentista que necessita el Procés en la seva recta final

Mentre Oriol Junqueras i Marta Rovira feien guàrdia al cementiri vigilant que ningú intentés ressuscitar la Puta i la Ramoneta, Rajoy ha clavat dues estaques als cossos inerts del pactisme català. Per això, la líder de l’ANC Carme Forcadell, després de veure la roda de premsa d’ahir de Rajoy s’ha posat en contacte amb els partits sobiranistes catalans perquè l’estadista espanyol lideri la candidatura unitària per la independència. “No hi ha cap altra figura a Catalunya”, explicava Forcadell “que aglutini tants independentistes. Quan siguem un país normal, hem de posar una escultura de Rajoy al bell mig de Plaça Catalunya. I que sigui molt més gran que la de Francesc Macià, s’ho mereix”.

Rajoy s’entesta a dir que no a tot però els seus cercles més propers asseguren “que també va dir que no canviaria les cortines del despatx i dues setmanes després les va canviar la seva dona i ell no va dir res”. L’estratègia seria que Rajoy liderés la campanya del Sí, però dient que no. “Perquè no ens calen ni arguments pel sí, només ens cal veure que els del no són una merda” afegia Forcadell “automàticament, com que els seus són una merda els nostres són bons per contrast”.

Segons la líder de l’ANC, molts catalans han après a viure com una broma qualsevol declaració que vingui de l’Estat “és que te’ls mires i fa gràcia veure com es van enfonsant en un fangar que els acabarà sepultat. És una mica cruel per part nostra perquè és una victòria morbosa pel patètic del rival… però és que algú que diu coses tan grans com que hi ha més catalans que independentistes no mereix res més que el tractem com a un nen de P3”. Forcadell es frega les mans pensant en un Rajoy que segueixi promovent la independència, un senyor capaç de veure brots verds on ningú els veu però incapaç de veure independentistes quan els carrers i les urnes en van plens.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies