benegre.cat
Notícies

Detingut el conductor de Metro que s’espera a que estiguis a dos pams de pujar al vagó per tancar la porta

Primera detenció d’una operació global dels mossos contra treballadors que viuen per boicotejar-te

Els Mossos d’Esquadra han posat punt i final avui a una de els històries més aterridores del  submón de Barcelona amb de la detenció del conductor de metro M. L., de 52 anys. Des de feia anys, el subjecte era conegut a les andanes de la ciutat per esperar que estiguessis a tocar de les portes per fer sonar el xiulet i tancar-les, deixant-te ple de frustració, dolor i soledat.

Segons han explicat els Mossos, el malfactor operava principalment a la Línia 3 i en hores punta, just quan la gent acostuma a tenir pressa, el que fonts policials defineixen com “una actitud malèfica”. El seu modus operandi consistia en esperar pacientment a que baixessis les escales de l’andana de tres en tres, jugant-te la vida per no entrebancar-te, i tot per tancar-te les portes del vagó a la cara mentre la resta de passatgers et miren fixament. “Hi ha casos que la gent s’ha inclús xocat amb la porta tancada perquè ja havien fet el saltiró per entrar, aprofitant tota l’embranzida de 54 escales en baixada”, ressalten.

La detenció és la primera d’una operació global de la policia catalana contra treballadors que viuen per boicotejar-te. Els rumors apunten ara als cambrers que tanquen la màquina de cafè amb el restaurant encara obert i als botiguers que baixen a mitges la persiana de la botiga 10 minuts abans de tancar, perquè “et forcen a agenollar-te i preguntar per sota la persiana si ets a temps de comprar allò que necessites, és humiliant”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies