benegre.cat
Esports

Núñez aconsegueix enredar la fiscalia perquè li encarregui les obres de reforma de totes les presons catalanes

La seva principal preocupació és que ningú no es pensi que Núñez i Navarro té alguna cosa a veure amb aquell ‘indeseable’ que hi havia al PSC

No han passat ni 24 hores des que Josep Lluís Núñez i el seu fill han entrat a la presó i l’expresident del Barça ja ha aconseguit enredar la fiscalia perquè la seva empresa assumeixi les obres de reforma i manteniment de tots els centres penitenciaris catalans. El recentment detingut pel Cas Hisenda ha anunciat des de la seva cel·la de Can Brians que la remodelació de les presons de Catalunya inclourà nous llambordines, una mica de quisir i algun que altre sàmbuitx.

Sobre la seva entrada a presó, Núñez ha explicat que aquest fet li ha permès complir un dels seus somnis d’infantesa: “menjar i dormir gratis sense haver de treballar”. Tot i així, ha matisat que ell hauria preferit “passar les nits a les habitacions de la Judit Mascó”, que és el nom amb què ell anomena el centre penitenciari de La Model.

En una breu compareixença davant dels mitjans de comunicació, el president més longeu de la història del Barça ha afirmat que està “més tranquil que un espanyol en horari laboral” i, de fet, ha confessat que el problema més greu que podria tenir ara mateix la seva empresa és que “algú es pensi que Núñez i Navarro té alguna cosa a veure amb aquell indeseable que abans hi havia al PSC. No hi ha res que em faci més mal. Bé… potser sí: Johan Cruyff votant els socialistes”.

Abans de tornar al seu mòdul de reclusió, Josep Lluís Núñez ha aprofitat per dir que el jutge que l’ha enviat a la presó va anar al Zoo quan era petit. Un detall que, al seu entendre, “el vincula de manera claríssima amb els terroristes de l’Elefant Blau”. En aquest sentit, ha volgut aclarir que “al soci no se’l pot enganyar i, pel que es veu, a Hisenda tampoc”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies