benegre.cat
Notícies

Científics confirmen que “estic arribant” no és el mateix que “estic sortint”

Molts pregunten el número de carrer del seu destí per fer veure que són a tocar

La comunitat cientítica ha empès avui la Humanitat un pas endavant amb la publicació a la revista Nature d’un estudi que acaba amb la confusió entre “estic arribant” i “estic sortint”. Amb total seguretat, la ciència assegura que “no és el mateix” i que és particularment greu fer-ho confondre “sobretot perquè sempre es diu quan ja s’està fent tard”.

L’estudi explica que és una pràctica molt extesa arreu del món, però particularment arrelada als països llatins. “A vegades encara ni has sortit de casa però ja dius que estàs arribant, inclús preguntes el número del pis com per fer veure que estàs apunt de picar el timbre”, ha insistit la directora del projecte en la roda de premsa de presentació.

Un dels capítols està dedicat a la relativitat del temps quan s’està arribant a un lloc en cotxe: “El conductor acostuma a parlar dels minuts que li queden per apropar-se al barri, però mai compta amb la mitja hora per aparcar i en comprar postres al paki per portar alguna cosa. És com els 15 minuts de maquillatge amb els que mai comptes quan et vesteixes per sortir”.

Els científics han explicat finalment la fòrmula per preveure amb exactitud com de tard arribarà la teva cita al compromís: “Si et diuen 10 minuts has de comptar 30 i si pronuncient estic arribant afegir un factor corrector de 10 minuts extres. I viuràs sempre tranquil”, conclouen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies