benegre.cat
Notícies

Un estudi confirma que tothom s'adona que et mires al reflex dels aparadors i et trobes guapo

Encara que no en siguis conscient, fins i tot alenteixes el pas

El que tots sospitàvem s’ha confirmat: un estudi de la Universitat de Girona assegura que “ser presumit no es pot dissimular”, perquè “quan et mires en el reflex d’un aparador el 90% de les persones que estan presents en aquell moment, s’adonen que t’estàs mirant i que t’estàs agradant una mica”. Fins ara, la societat ha viscut d’esquenes a aquesta realitat “crèiem que entre el vidre i nosaltres es creava un món íntim, però no, seguim estan en públic i el que fem ens retrata”.

A l’estudi de la UdG s’ha constatat que molta gent, en passar per davant l’aparador, “fins i tot alenteixen el pas i fan un moviment de caderes amb una clara voluntat fucker. Aquest fet reforça en un 18% l’opinió dels que et veuen de que ets idiota”. En la majoria de casos, la gent que es veu reflectida queda tan alienada per la seva pròpia imatge que és incapaç de veure què hi ha dins l’aparador. “Ho vam descobrir posant coses estranyes dins l’aparador, a veure si passaven inadvertides o no”, diu l’autor l’estudi, Ferran Pastor. “En un dels aparadors hi vam posar un conill mort amb la pell del revés gotejant sang sobre una noia que s’estava quieta. I ni cas, tu. La gent passava amb normalitat, es mirava i feien la cara de ‘sí, estic prou bé’”.

L’informe de la UdG ha estat un cop duríssim per als aparadoristes que ja han exigit la creació de vidres que no reflecteixen res i que ha anunciat que demanarà als municipis que autoritzin fer aparadors més invasius. “Aparadors amb més llums o, fins i tot” deia l’escaparatista Maialen Cabrera “que quan passis et diguin alguna cosa, tipus ‘eh tu, fes el favor de mirar aquí dins, guaperes que hem estat treballant molt dur perquè no ens donis ni una miradeta’”. Els ajuntaments no s’han pronunciat, de moment però el canvi immediat que s’espera d’aquest estudi és “el canvi d’actitut dels ciutadans que són tan presumits que no poden evitar aquesta constant selfie de la realitat tot i que la resta ens adonem que és ridícul”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies