benegre.cat
Notícies

Ciutat Vella repartirà calderes d’oli bullent per combatre borratxos a la matinada

La regidora defensa que “és un mètode que honora els origens medievals del barri”

L’Ajuntament de Barcelona ha près cartes en l’assumpte de combatre les hordes d’alcohòlics que assetgen els d’altra banda pacífics carrers de Ciutat Vella. Des del proper mes de novembre, dotacions del Consistori repariran calderes amb oli bullent per a que els veïns les aboquin als qui alcen la veu fora d’hores. “Arriba un punt que el lleixiu ja no funciona” admet un dels afectats, visiblement ansiós “de començar a repartir estopa”.

Mercè Homs, la regidora de Ciutat Vella, ha defensat que l’oli bullent “és un mètode que honora els origens medievals d’aquesta part de Barcelona, és l’orgull del barri fet arma”, disparant un clima d’eufòria entre els veïns. “És el millor que l’Ajuntament ha fet per nosaltres des d’il·luminar la plaça del trippi per veure si t’estan donant el pal amb la coca”, assegurava un veí del Gòtic.

Tant és així que l’Ajuntament ha decidit posar en marxa una campanya a les xarxes socials per cobrir fotogràficament les primeres cremades, que de ben segur no es faran esperar. Els defensors dels balcons podran compartir les instantànies amb el hashtag #cremenelsguiris, l’autor de la més repiulada rebrà una ballesta, rèplica de la de Jaume I, “per passar a un altre nivell”.

Els veïns podran compartir fotos amb el hashtag #cremenelsguiris

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies