benegre.cat
Notícies

El Pequeño Nicolás assegura ara que també va estar al mateix camp de concentració que Enric Marco

Relata que al CNI punxaven els telèfons clavant agulles als iPhones dels investigats

Noves i reveladores informacions sobre la sorprenent vida del Pequeño Nicolás. Després d’insistir que ha treballat pel govern espanyol, la FAES i el CNI, ara assegura que també va estar al mateix camp de concentració que Enric Marco. Tot i que en aquella època no havia ni nascut, la nova icona juvenil espanyola relata amb tota mena de detalls la seva relació amb Marco. “Era un home molt pensatiu. Suposo que, tractant-se d’un camp de concentració, el més normal és que es passés tot el dia concentrat”.

El bo d’en Nicolás sosté que la seva etapa de presoner dels nazis li va servir per entrar com a agent secret al CNI. “Era l’únic que sabia punxar telèfons. Els militars espanyols es pensaven que això es feia clavant agulles als iPhones. Certifico que al servei d’intel·ligència espanyol hi ha més espanyolitat que intel·ligència”.

Segons la seva versió, les primeres que li van encomanar estaven centrats exclusivament en Catalunya. El govern espanyol volia saber la talla de pantalons d’Oriol Junqueras, quin fill de Jordi Pujol és el menys gandul o quin metge del Barça va tenir els sants collons de donar per bona la revisió mèdica de Vermaelen. És per això que ha llençat una amenaça al govern espanyol i a tots els que volen descreditar-lo. “Encara que no ho sembli, tinc més informació compromesa que el disc dur d’un pedòfil”.

El reguitzell de declaracions del Pequeño Nicolás ha agafat per sorpresa els cercles de poder de la capital espanyola. Els responsables de la FAES han assegurat que no sabien qui és, ja que “és impossible reconèixer algú en concret entre tots els adolescents oportunistes i sense estudis que redacten el programa electoral del PP”.

Més contundent ha estat el president de la Comunidad de Madrid, Ignacio González, que ha negat haver convidat el Pequeño Nicolás a les seves festes privades. “Sé perfectament quins nens faig venir a les meves celebracions. Tinc molta memòria fotogràfica per al Badoo”. En aquesta línia, González ha afegit que el Pequeño Nicolás “té molta boca, però encara no ha demostrat res. És com aquest tal Pablo Iglesias. Bé… segurament, no tant ignorant”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies