benegre.cat
Esports

Amb Vermaelen lesionat el Barça demana que la FIFA li permeti fitxar Albert Espinosa al mercat d’hivern

La idea jurídica és que "en realitat es tractaria d'un fitxatge d'estiu, el que passa és que el que vam fer ens ha sortit defectuós i el volem canviar. Encara guardem el tiquet"

El director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, treballa a contrarellotge per trobar una solució al problema de Vermaelen. Segons fonts properes al club, a la directiva hi ha cert malestar pel fitxatge del belga, que encaran o ha pogut debutar en l’equip de Luis Enrique. El tècnic asturià ha demanat a Bartomeu que proposi a la LFP que permeti jugar amb taca-taca “perquè és l’única manera com veure’m Vermaelen sobre el camp”. Però la solució de Zubizarreta va més enllà: voldria donar la baixa federativa al central belga per incorporar un altre defensa al mercat d’hivern. Això topa amb el veto de la FIFA, que impedeix que el Barça fitxi, però Zubizarreta ha bastit una súplica amb els advocats del club amb l’idea base que “en realitat es tractaria d’un fitxatge d’estiu, el que passa és que el que vam fer ens ha sortit defectuós i el volem canviar. Encara guardem el tiquet”.

Per aquest motiu al club hi ha esperances que el màxim òrgan del futbol mundial autoritzi el fitxatge. De ser possible, l’escollit seria Albert Espinosa. El guionista i escriptor faria un tomb a la seva carrera i seria l’escollit per Zubi per reforçar la defensa perquè “quan posa la cama ho fa sense por, perquè no li fa mal. Entra al tall com ningú, i si se li trenca la cama amb 3 segons i una mica de Superglue el tenim recuperat. A més, tampoc serà gaire més lent que Piqué que sempre diu que un dia va ser el millor central del món. No ho sé, jo no ho recordo”.

El vestuari blaugrana rebria amb alegria el fitxatge d’Espinosa, perquè podria col·laborar a enfortir el grup i, sobretot, “perquè deixaria de fer pelis, sèries i llibres sobre el càncer. Per fi tindria una nova experiència a la seva vida”. Això sí, diversos jugadors han deixat clar a la directiva, que al vestuari del Barça no li permetran instal·lar una franquicia del seu Club de les Palles.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies