benegre.cat
Notícies

Salvament Marítim rescata Artur Mas quan intentava dividir les aigües a la platja del Fòrum

Volia guiar el poble català fins a Ítaca, però pel dret, "sense vaixell ni hòsties"

“S’ha envalentonat i tal com ha sortit de l’auditori s’ha posat a caminar amb pas ferm fins a les aigües”, afirmaven els testimonis de la darrera heroïcitat del President Mas, que afegeixen que l’il·luminava “un raig poderós de llum que emergia del cel”. Tot apunta que el President de la Generalitat hauria provat d’obrir les aigües del Mediterrani “per guiar al poble català fins a Ítaca, però pel dret, sense vaixell ni hòsties”, segon reconeixen fonts convergents.

La gesta, però, acabava en ensurt quan una onada de tres metres s’emportava per davant Mas, requerint la intervenció d’urgència d’un equip de Salvament Marítim. “Ha estat com una onada d’espanyolisme en tota la cara, però el més important és que el President s’ha tornat a aixecar i no s’havia ni despentinat”, afirmen fonts coneixedores de la situació, que no neguen que “potser se li en va anar una mica de les mans”.

Res atura el camí a la independència

L’incident no ha pogut, però, desviar l’atenció de la conferència del President, que ha anunciat la seva intenció de crear una llista unitària amb personalitats diverses de la societat civil. Francesc Homs, en una conversa informal amb els periodistes, ha indicat que “hem d’anar endreçant els post-its amb els noms que hem anat apuntant i ja la tindrem”.

Les reaccions polítiques tampoc s’han fet esperar i Esquerra ja ha anunciat que “s’ho pensaran molt fort una mica més”. El seu líder Oriol Junqueras, però, ja ha avançat que “seran generosos” amb el President i que “si ell vol anar últim, ja faria jo el sacrifici d’encapçalar la llista, potser”.

Pel que fa a la societat civil, un dels primers en confirmar que anirà a la llista del President és Jaume Sisa, que ha reclamat la inclusió de la Blancaneus, en Pulgarcito, els tres porquets, el gos Snoopy i el seu secretari l’Emili i en Simbad, l’Ali Babà i en Guillver, a més d’en Jaimito, Donya Urraca, en Carpanta i Barba-azul, Frankenstein i l’home llop, el compte Dràcula i Tarzan, la mona Xita i, “per descomptat”, Peter Pan.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies