benegre.cat
Esports

Carme Forcadell i Marta Rovira discutien sobre la nova samarreta del Barça

El Barça, que es va incorporar al Pacte pel Dret a Decidir, podria retirar el nou disseny “si és que això posa en risc la unitat”

La conferència d’ahir d’Oriol Junqueres va viure un dels moments estrella tot just després de l’exposició del líder d’ERC. Les càmeres de TV3 van captar a Carme Forcadell i Marta Rovira en una situació aparentment tensa i, aquest matí, les protagonistes han volgut aclarir l’incident. “A mi no m’agraden les franges horitzontals de la nova samarreta del Barça”, deia Rovira; i Forcadell afegia “jo crec que és el moment de canviar-ho tot i crec que aquesta nova samarreta deixa clar un trencament respecte el que sempre havíem tingut. En una època nova, samarretes noves”.

La discussió va anar pujant de to perquè Rovira considerava que “una cosa és que calgui renovar-ho tot, que hi estem d’acord, però no pot ser que el nou sigui més lleig. El nou sempre ha de ser millor, perquè sinó els ciutadans ens retreuran per què ho hem fet”. Per la seva banda Forcadell rebatia assegurant que “bonic i lleig són termes subjectius. Aviat ens trobarem més còmodes amb la samarreta horitzontal, perquè és la nostra, perquè és la que ens representa a tots en un moment nou”.

Per la seva banda, el president del Barça Josep Maria Bartomeu ha assegurat que “estem disposats a parlar amb Nike perquè faci un nou disseny… si és que aquest ha de trencar la unitat entre els partits i l’ANC. No volem ser els responsables de fer descarrilar tot el procés per culpa d’unes samarretes. Pot semblar exagerat, impossible que el Barça pugui fer fracassar el procés. A tots aquells que pensen això els recordaré que som hereus de la junta del Sandro. Pdoem fer-ho, creieu-nos”. Les directives d’ERC i CiU es reuniran properament amb la resta de partits, l’ANC i Òmnium per pactar un text comú sobre la nova samarreta del Barça. S’espera que primer es posicioni el president Mas, després en Junqueras, després tots els líders dels partits i després es torni a iniciar la ronda de contactes per arribar a un acord. Fins que no hi hagi acord, els jugadors del Barça jugaran sense samarreta, només amb número escrit a l’esquena amb rotulador.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies