benegre.cat
Notícies

Polèmica per una nova app que permet silenciar al taxista

Shut the fuck app emet una freqüència sonora que esmorteeix les batalletes del conductor

El sector dels taxis torna a estar en peu de guerra contra les noves tecnologies després que una nova app per a dispositius mòbils condicioni la seva activitat professional. Es tracta de l’aplicació Shut the fuck app, pensada per a que els passatgers del vehicle puguin silenciar el conductor i estalviar-se el tradicional sermó sobre l’actualitat política i social del país. A tal efecte, l’app emet una ona sonora que anul·la el timbre de veu del 99% dels taxistes i fa que el seu discurs quedi totalment esmorteït, una mecànica que ràpidament ha convençut més de 10 milions d’usuaris.

Tot i l’èxit entre els usuaris, la comunitat de conductors de taxi ha desenterrat la destral de guerra “que sempre portem al maleter” perquè assegura que l’app limita la seva feina. “Un taxista és 50% conducció i 50% conversa” asseguren fonts dels principals sindicats, tal vegada que un conductor lamenta que “tenia tot un pla urbanístic de Barcelona per explicar i ara ningú me’l voldrà escoltar”.

Per la seva banda, els desenvolupadors de l’app defensen que Shut the fuck app permetrà revifar un sector, el del taxi, que havia quedat molt tocat per altres aplicacions com Uber o BlaBlaCar: “Sovint el que et frena d’agafar un taxi és el taxista, això ja no passarà”, confirma un enginyer. De fet, veus de la companyia asseguren que aviat s’inclouran opcions de pagament per escollir el tema de conversa del taxista, una funcionalitat dirigida “als passatgers més exigents, que volen canviar el món mentres van a Passeig de Gràcia amb Rosselló”.

Malgrat la polèmica, els consumidors es mostren expectants que l’app pugui arribar a altres sectors més enllà que el taxi, com per exemple als matrimonis: “Silenciar la dona o ni sentir al marit quan et parla de futbol serà el següent pas”, valoren els creadors d’una app destinada a fer història.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies