benegre.cat
Notícies

El PP demana als catalans que facin boicot a ‘La Marató’ de TV3 i que donin els seus diners a Espanya

Total: és el que han fet sempre i, en el fons, també van a parar a gent que està malalta

“Amb els diners no s’hi juga”. Aquest és el missatge que el govern espanyol vol traslladar a la societat catalana. L’executiu de Mariano Rajoy ha demanat als catalans que facin boicot a La Marató de TV3 i, en contrapartida, que donin els seus diners a Espanya, “que també els necessita”. La plana major dels populars catalans i espanyols ha volgut recordar als ciutadans de Catalunya que “els diners són una cosa molt seriosa i, en conseqüència, no es poden destinar a qualsevol tonteria solidària d’aquestes que es fan ara”.

En aquest sentit, els dirigents del PP no entenen per què els catalans s’entesten, any rere any, a donar una part dels seus estalvis a un programa de televisió que es dedica a recollir diners per a gent malalta. “Haurien de donar els seus diners a Espanya. En el fons, també és un país malalt. I què collons! Donar diners a Espanya és el que han fet sempre els catalans. No és el moment de trencar tradicions”. Segons la versió dels populars, amb les aportacions solidàries dels catalans, es podrien construir més hospitals arreu de l’Estat. “Tots ells, òbviament, fora de Catalunya”.

L’executiva del PP també ha aprofitat l’avinentesa per culpar la Generalitat “per crear i mantenir un monstre com TV3, que només fa accions solidàries que beneficiïn els ciutadans de Catalunya. Si són tan solidaris, que organitzin maratons per a totes les comunitats autònomes d’Espanya”, han exigit. Els populars estan convençuts que “els periodistes de TV3 són els més malalts de tots” i, per això, ha demanat que la propera marató “serveixi per curar el nacionalisme. El nacionalisme català, per suposat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies