benegre.cat
Notícies

Acusen Antena 3 d’enfrontar dos catalans a la final de ‘Top Chef’ per dividir el sobiranisme

Acabi com acabi el perdedor serà català

El popular programa televisiu “Top Chef” tancarà aquesta nit la seva segona edició amb una final marcada per la polèmica per l’enfrontament de dos cuiners catalans. Tot i la traça que els chefs han demostrat al llarg de la temporada, hi ha qui veu una mà negra per fer-los enfrontar i sembrar la discòrdia entre el moviment sobiranista. “Què podria fer el govern espanyol per dividir l’independentisme que no hagin fet encara els propis partits catalans? Doncs encarar un chef de Girona amb un de Barcelona i que es barallin per la tele en prime-time”, reflexionen els analistes.

Així, tot apunta que l’esperat enfrontament televisiu entre Marc Joli i David García provocarà dos bàndols en l’audiència catalana: “La cuina es viu molt intensament a les llars de Catalunya, aquesta nit la tensió es podrà tallar amb un ganivet”, senyalen els experts en televisió, que donen per fet que “a Espanya no hi haurà tensió perquè acabi com acabi segur que hi ha un català que perd”.

Sembla ser que l’estratègia d’Antena 3 per caldejar la final catalana va començar setmanes enrere permetent als concursants parlar una mica de català entre ells: “Això enorgulleix molt als telespectadors catalans, no hi ha res que t’enganxi més a un canal espanyol que sentir com s’hi parla català de forma espontània”, indiquen els qui en saben.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies