benegre.cat
Notícies

IC-V canvia el pessebre per una escena d’hivern amb un trocadero, un fulla de roure i un enciam iceberg fent de Reis d’Orient

El tió serà de PVC perquè "donar cops a un tronc és com pegar un germà"

Des d’aquest dilluns, la seu d’Iniciativa Els Verds ja compta amb el tradicional escenari d’hivern que el partit guarneix per la campanya de Nadal, amb el seu característic to laïc. Enguany els verds s’han decidit per un hort urbà que emula Betlem i el Naixement, però que suprimeix qualsevol referència religiosa. Iniciativa busca així desmarcar-se “de velles tradicions eclesàstiques tronades i, en general, de qualsevol cosa que pogués agradar a un convergent”.

D’aquesta manera, el Paisatge d’Hivern del partit de Joan Herrera mostra tres enciams fent de Ses Majestes els Reis d’Orient sobre un escenari de molsa feta amb cànem: “L’iceberg és el rei blanc, el trocadero seria més el castany i el camarada negre vindria a ser el fulla de roure”, expliquen.

Pel que fa al Tió de Nadal, Iniciativa ha descartat fer servir el clàssic tronc perquè “seria com pegar un familiar” i recorrerà a un tub de PVC: “Pegar un tub de plàstic és com fotre-li canya al capitalisme”, defensen.

Tot i els esforços del partit per desmarcar-se del component religiós d’aquestes dates, fonts de la direcció recorden que els dies festiu sí es faran, però “com un gran acte d’ironia, com ser mestre i queixar-se de les vacances o condemnar la corrupció i tenir carnet del PP”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies