benegre.cat
Notícies

El govern nord-americà despenalitza la cubana com a pràctica sexual

La Casa Blanca també aixeca el veto a les actuacions de La Cubana en escenaris d'Estats Units

“Els Estats Units i Cuba ja tornen a ser amics: ciutadans americans, aneu a casa amb les vostres dones i feu el què heu de fer”. Amb aquestes paraules, el president dels Estats Units, Barack Obama, va adreçar-se ahir a la nació per posar punt i final a una prohibició històrica. Des d’ara endavant, els nord-americans podran practicar la cubana a casa seva “sempre i quan els hi vingui de gust, fer-ho només perquè es pot seria tonteria”, expliquen els analistes internacionals.

La coneguda pràctica sexual havia estat vetada per mantenir intacte la moral nord-americana durant els anys que ha durat la tensió amb Cuba: “El que no es pot fer és embargar un país i després retre-li homenatge a casa entre els llençols”, detallava Obama per justificar els anys de foscor. Ara, però, l’alegria es copsa als carrers d’un país que també s’ha tret de sobre. “En teníem moltes ganes, la veritat”, confessa un ciutadà.

A més d’alliberar la cubana com a pràctica sexual, les bones relaciones que imperen ara entre el país líder del món lliure i la dictadura centreamericana portaran més bones noves. D’entrada, els nens nord-americans podran menjar ara arròs a la cubana, un plat que estava censurat als menús escolars. “Pels americans menjar arròs amb tomàquet, ou ferrat i plàtan era poc menys que ser un comunista atroç” expliquen els entesos.

Per últim, la Casa Blanca també ha aixecat el veto sobre la formació teatral catalana La Cubana, que tenia prohibit actuar als escenaris nord-americans. Des d’ara, Santi Millan, Vicky Plana i tota la colla ja podrien des d’ara actuar a Broadway: “Estem esperant que ens truquin, serà qüestió d’hores”, expliquen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies