benegre.cat
Notícies

L’Ajuntament de Barcelona posarà gossos d’atura al Portal de l’Àngel per dirigir la gentada

S'aplicaran mesures perquè els punkis no se'ls enduguin

El consistori de la capital catalana ha posat fil a l’agulla a organitzar les hordes massives de ciutadans que recorren els carrers cèntrics de la ciutat en temporada de compres. Amb aquesta intenció l’Ajuntament situarà dues dotzenes de gossos d’atura vinguts dirrectament de la Catalunya central per dirigir el ramat a cop de lladrucs, que segons fonts municipals “és l’únic so capaç de fer reaccionar una persona embaladida pels aparadors”.

La comissió encarregada de la iniciativa defensa que “semblem talment un ramat de xais seguint les ordres del capitalisme” i que per això els gossos d’atura semblen la millor opció. Les bestioles començaran a situar-se a l’eix comercial de Passeig de Gràcia i fins al Portal de l’Àngel, per bé que la Guàrdia Urbana ha aclarit que no s’endinsaran més a Ciutat Vella “per evitar que un punki es quedi amb el gos i li pinti celles”.

Per la seva banda, les associacions comercials celebren la mesura de l’Ajuntament per millorar el trànsit però reclament anar un pas més enllà i ensenyar els gossos a “mossegar els ciutadans que només miren”. I és que segons fonts del sector, la fi de la crisi econòmica sobretot s’ha notat en l’augment del temps que els consumidors passen decidint si compren o no: “Ara que tenen més calers, s’ho pensen el doble. Una bona mossegada i ja veuràs si deixes el jersei sense plegar damunt la pila o no”, insisteixen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies