benegre.cat
Notícies

Pablo Iglesias confessa que abraçaria abans un cactus ple de punxes que un independentista

Conviden el líder de Podemos a fer els seus mítings als hospitals perquè “s’ha d’estar molt malalt per creure que ell mourà un dit per l’autogovern de Catalunya”

Continua la polèmica de les abraçades entre Pablo Iglesias i David Fernández. Després que el líder Podemos assegurés que –a diferència del seu homòleg de la CUP– ell mai no abraçaria ni Artur Mas ni Mariano Rajoy, el mateix Iglesias ha confessat ara que “abraçaria abans un cactus ple de punxes que un independentista”. Al seu entendre, “el contacte amb les punxes d’un cactus només provoca dolor físic, mentre que el contacte amb un independentista és un dolor més intens que perfora l’ànima. No sé… una cosa com molt més nazi”, ha dit amb posat de professor universitari.

Pablo Iglesias també ha aprofitat la seva visita a Catalunya per criticar els que asseguren que Podemos ha canviat el seu programa electoral. “Això és totalment fals”. Ara bé, ha volgut deixar clar que, quan deia que s’havia d’acabar amb la casta, es referia realment a acabar amb la rasta. “Va ser un error tipogràfic. A més, tots sabem que el primer pas per canviar de sistema és canviar de pentinat”, ha justificat. En aquesta línia, ha remarcat que tot hauria de ser de tothom. “Tot excepte els votants d’esquerres, clar. Aquests només poden ser meus”, s’ha dit en veu alta a si mateix.

Les paraules de Pablo Iglesias han agafat a contrapeu l’esquerra alternativa catalana. No només la CUP, sinó també Procés Constituent. La líder d’aquest moviment, la monja benedictina Teresa Forcades, ha afirmat que “tot això de les abraçades sembla un joc de mariquites. Com diem al convent, menys abraçades i més dormir calent. Si els de Podemos volen seguir fent abraçades, segur que l’Ada Colau els hi podrà deixar un pis buit perquè el facin servir de picaderu”, ha dit com amb certa ironia per tot el tema de la PAH i tal.

Entre tanta proximitat corporal, Forcades es pregunta quina relació hi ha entre Pablo Iglesias i Tinky-Winky, el Teletubbie amanerat que sempre demanava abraçades i que vestia de color lila, el mateix color que el logotip de Podemos. “Com a mínim, està clar que tots dos viuen en mons imaginaris i que els seus discursos s’adrecen únicament a les ments infantils”.

Teresa Forcades ha acabat la seva dissecció convidant Pablo Iglesias a fer els seus mítings als hospitals. “No per protestar contra les retallades, sinó perquè s’ha d’estar molt malalt per creure que ell mourà un dit per l’autogovern de Catalunya o per la qualitat de vida dels catalans”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies