benegre.cat
Notícies

“Els Reis no vindran si segueixes cantant Frozen”, l’amenaça preferida dels pares aquestes Festes

Els experts avisen que només pararan per substituïr les cançons per les d’una altra pel·li

Ses Majestats els Reis d’Orient haurien decidit donar l’esquena a milers de nens catalans en vistes de la seva obsessió malaltissa per repetir les cançons de Frozen, una de les darreres produccions animades de Disney. Si més no, aquest és el missatge d’amenaça que pares i mares d’arreu del país estan dirigint als seus fills, que no escolten perquè just estan amb el “Hazme un muñeco de nieeeeeveeeeeeee”. Segons els progenitors, els Reis estan molt enfadats, molt, i no pensen apropar-se a casa si la criatura segueix insistint amb les cançonetes.

I és que l’obsessió dels menors per les cançons de la famosa pel·lícula és un dels problemes que han d’enfrontar els pares joves avui en dia. Un dels afectats recorda que “estàvem tornant del cine de veure Frozen i la nena ja estava cantant un tema de memòria. I només l’havia vist una vegada! Com pot ser?”, i visiblement alterat afegeix que “des d’aleshores, només ha deixat de cantar LES PUTES CANÇONS quan dorm, i fins i tot les murmura somiant”.

Especialistes consultats per benegre.cat asseguren que la psicologia infantil és un terreny fascinant i que la capacitat de memòria dels nanos és una arma de doble fil: “Sí, aprenen idiomes més ràpid, però només els cal un visionat per saber-se una pel·li de memòria”. Segons els experts, el cas de Frozen fa de mal reparar, ja que els nens només deixaran de cantar les cançons “quan trobin una pel·lícula amb músiques més enganxadisses i aleshores les substituiran”.

La reflexió dels experts no fa més que aprofundir el neguit d’uns pares que no poden més: “El meu fill fa un any que aguanta la nota de Suéltalo i, honestament, o s’ofega ell o l’ofego jo”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies