benegre.cat
Notícies

La infanta Leonor esbomba als seus companys de classe que els reis són els pares

Està convençuda que els camells dels reis són els seus tiets Elena de Barbón i Jaime de Marichalar

Nou trasbals infantil a l’Estat espanyol. I, per primera vegada en la història, no té res a veure amb els programes televisius de Leticia Sabater. La culpable d’aquesta ocasió ha estat la infanta Leonor, que ha sembrat el pànic entre els seus companys de classe quan ha esbombat als quatre vents que els reis són els pares. Concretament, els seus pares.

Tot i així, la primera successora al tron espanyol ha insistit que “els reis segueixen sent molt màgics, ja que tenen molts diners i tots els luxes del món sense haver treballat mai”. En aquest sentit, ha aconsellat als seus amics d’escola que, en lloc de donar la carta als reis com fins ara, li comuniquin directament a ella via WhatsApp o Badoo, que són les dues aplicacions de mòbil que més utilitza.

La filla gran del rei Felipe i la reina Letizia ha volgut deixar clar que tot el que diu era veritat, fins al punt que també ha revelat la identitat dels camells dels reis, que suposadament serien els seus tiets Elena de Barbón i Jaime de Marichalar. Finalment, Leonor ha comentat que Pablo Iglesias li ha enviat un correu electrònic en què li avança que, si Podemos guanya les pròximes eleccions generals, ella deixarà de ser familiar dels reis per passar a ser-ho del Tió. “Que em fotran fora a garrotades, vaja. Una bona merda”, ha resumit.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies