benegre.cat
Notícies

Els Reis Mags avisen que estan fins als collons de creuar tot l’Orient per només treballar una nit i tornar a marxar

L’actual model de cavalcada fa que només cotitzin un dia a l’any, el doble del que ho fan els reis d’Espanya

Primer avís. I qui sap si potser l’últim. Els Reis Mags han advertit la població mundial que estan “fins als collons” de creuar tot l’Orient per després només treballar durant una nit i tornar a marxar cap a casa. “No és que no vulguem venir, eh. Però és allò que comencem a tenir els testicles un pèl desgastats de tant viatge en camell amunt i avall. Si els nens volen regals, que vinguin a casa a buscar-los, hòstia! Que molta boqueta per reclamar la independència i una societat més justa, però els pares d’avui en dia estan creant una generació de fills ganduls i consentits”, han exclamat uns Melcior, Gaspar i Baltasar visiblement irritats.

Ses majestats han explicat que, amb l’actual model de cavalcades, només cotitzen un dia a l’any. “Que ja és el doble del que ho fan els Reis d’Espanya, però és que nosaltres no tenim la jubilació assegurada”. Potser per això, han reivindicat que, com a mínim, se’ls permeti treballar de manera més còmoda, com ara rebent les cartes dels infants via correu electrònic. “Tu saps què és que tots els nens vinguin a asseure’s a la teva falda? Allò no s’aguanta. No sabem com s’ho fan els cardenals del Vaticà”, s’han preguntat com insinuant vés a saber què.

Precisament, els tres reis de l’Orient també han tingut retrets per a Nostre Senyor, al qual li han exigit “que es deixi estar d’estels màgics que brillen al cel i es gasti els quartos d’una puta vegada en un bon sistema d’enllumenat elèctric que els permeti arribar a totes les cases sense fer servir un GPS de pagament. Sembla que el Tot Poderós encara no s’ha adonat que l’època de les establies i els naixements màgics ja ha caducat. Que crear la Terra en sis dies per descansar el setè també sabem fer-ho nosaltres. Però que vingui tot un any carregat de regals i carbó al nostre costat, a veure si té pebrots, el puta!”.

En aquest sentit, els tres Reis Mags han recordat que la trajectòria vital del pare de Jesucrist ja deixava entreveure el seu poc compromís amb les persones. “Què et pots esperar d’algú que es tira una dona verge i després li encoloma les culpes a l’Esperit Sant i li dóna la custòdia a un pobre fuster de Betlem. Està clar que el cristianisme va deixar de funcionar un 25 de desembre d’ara fa 2014 anys”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies