benegre.cat
Notícies

Un nen confón tradicions i estomaca els Reis Mags fins que caguen al menjador

El típic germà gran graciós va confondre el nen petit cantant la cançó del Tió

Escena dantesca la d’aquesta nit a casa de la familia Mercadé de Castellterçol. El Blai, de 12 anys, ha convençut el seu germà Joel (de només 10 anys però un ganàpia ja contactat per la Santboiana de rugbi) que als Reis Mags, com al Tió, també calia donar-los cops de bastó perquè caguessin regals. Els dos nens han esperat l’arribada dels reis fent-se els adormits i amb un bastó amagat a la flassada. Els pares dormien tranquils, aliens al que estava a punt de passar, tal com explicava la Margarida, la mare dels infants: “nosaltres dormiem tranquils, aliens al que estava a punt de passar”.

Quan el primer dels Reis ha entrat a la casa, el Blai se li ha llençat a sobre i l’ha immobilitzat. Tenien en Gaspar, els altres dos han fugit. “Després he començat a cantar la cançó del Tió”, explicava el Blai a comissaria “i en Joel a començat a picar-li molt fort amb el bastó. És un bèstia. Però era molt divertit, només ho hem fet per riure”. Sa majestat no sabia com reaccionar davant la pluja de cops i, si bé al principi es resistia, un parell de fisures a les costelles li han demostrat que havia de col·laborar. “Deien que cagués, que cagués”, explicava Gaspar somicant “així és que… ho he fet! Jo només volia que parés!”. En aquell moment ha estat quan s’han despertat els pares i han entrat al menjador on han trobat a un Rei Mag cagant a la moqueta. “La mare ha cridat” assegurava el Blai “el Rei Gaspar ha dit ‘no és el que sembla’ i el meu pare ha agafat el bastó del Joel i ha començat a pegar al Rei”. Sa majestat ha fugit ple de contusions, ha anat a fer-se cures a l’Hospital del Mar i després ha posat una denúncia contra la familia Mercadé, que en aquests moments és a comissaria.

Una nit màgica que podria haver acabat en tragèdia. Curiosament el regal per en Joel era un bat de beisbol, però el Rei Gaspar ha assegurat “que no l’he deixat ni de conya”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies