benegre.cat
Notícies

Mahoma desafia el terrorisme islamista publicant una 'selfie' a les xarxes socials

Milers d'extremistes, totalment desorientats, comencen a disparar contra els seus propis ordinadors

El terrorisme islamista ha trobat un nou i perillós adversari (a banda de l’humor i la llibertat d’expressió): Mahoma. El profeta d’Al·là s’ha fet una selfie i l’ha penjada a les xarxes socials. “No pot seeeeeeeeeeeeer”, deia avui un membre d’Estat Islàmic. “És com si el mateix Mahoma se’ns fes pipí a la boca, pipí de profeta, sagrat i calentó, remullant les nostres tupides barbes! No sé si m’ofèn o m’excita una mica… Però clar, si m’excités un home, m’hauria de penjar a mi mateix, perquè això és el que fem amb els homosexuals, no? Doncs m’ofenc. M’OFENC MOLT!”.

La reacció al món musulmà ha estat desigual. La major part de la gent ha seguit amb la seva vida normal “perquè prou feina tenim per preocupar-nos d’aquestes collonades”, deia Rashid Vinuesa, del Raval. Però no ha faltat la reacció dels islamistes radicals, “els imbècils, en diem nosaltres”, aclaria en Rashid. Aquests s’han dedicat a disparar les pantalles dels seus ordinadors quan hi apareixia la selfie de Mahoma. Es calcula que les pèrdues per aquesta ximpleria es podrien xifrar en més de 10 milions d’euros. Tot i així, molts extremistes han dut l’ordinador a la botiga per veure si el podien colar com a reparació en garantia, amb l’excusa que “jo no he disparat, l’ordinador ha ensopegat amb el kalashnikov i s’ha disparat sol. Això entra en garantia, oi?”.

Aquesta selfie tan polèmica, però, està fent reflexionar els estudiosos de l’Islam. “Sembla que Mahoma es vol distanciar del terrorisme islamista. Ell està amb l’islamisme de no matar“, assegurava el pensador Tahir Sukur. “És normal, perquè ningú amb dos dits de front pot defensar aquesta bogeria. Matar per un país o una religió està passat de moda. És una cosa com de cavernícoles, com caçar búfals amb llances, pintar a les parets de les coves o escoltar cassets de Juan Pardo”.

A la selfie, Mahoma hi ha afegit un missatge pels radicals: “quan volgueu anar a matar en nom de Mahoma… aneu-vos-en a la muntanya. Sé que la frase no era ben bé així, però crec que així hi guanyarem tots”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies