benegre.cat
Notícies

Torna a casa després de les vacances i s’hi troba una botiga Desigual

Fonts de la marca justifiquen que “ja s’ha acabat tot l’espai comercial a peu de carrer”

Després de passar les vacances de Nadal a Centelles, Joaquim Garcia i la seva família han descobert que la seva llar en un edifici del centre de Barcelona ha esdevingut una botiga de Desigual. Tot apunta que la marca de moda hauria aprofitat el període vacacional per reformar la vivenda i convertir-la en un nou establiment a la Ciutat Comtal, on ja compta amb 237.162 botigues.

La família Garcia, de quatre membres, ha hagut de traslladar-se temporalment a casa d’una tieta mentre pensen una solució definitiva, doncs no descarten fer vida a la tenda. “La nena diu que ja li va bé que la seva habitació ara sigui un emprovador i el nen tampoc ha posat queixes, però jo miro 10 minuts seguits un aparador i em comença a sortir escuma per la boca de tanta coloràina”, admet el pare.

Per la seva banda, fonts directives de la marca admeten que fer el salt a les vivendes pot semblar una estratègia d’expansió agressiva, però que tot va en pro de millorar l’atenció al client: “A Desigual volem una experiència única per cada comprador, per això obrirem tantes botigues com persones hi hagi a la ciutat”.

Pel que fa al salt a la vivenda privada, Desigual justifica que “ja s’ha acabat tot l’espai comercial de la ciutat a peu de carrer. Havia arribat un punt que ja estàvem reformant botigues Desigual per convertir-les en botigues Desigual una altra vegada. Tocava fer un pas més enllà”. “Per cert, saps que si amb totes les botigues Desigual alcéssim un edifici seria tan alt que aixafaria la casa de nines que podries fer amb les del Carrer de Sants?”, apunten amb to sorneguer.

 

Detenen a Custo Dalmau a punt de cremar un establiment

Desigual també ha estat notícia aquests dies després que els Mossos d’Esquadra arrestessin el dissenyador Custo Dalmau quan intentava calar foc a una de les botigues emblemàtiques de Desigual. Segons testimonis presencials, en el moment de la detenció el dissenyador estava visiblement alterat i cridava que “l’estil vomitada de pallasso és idea meva, fills de la gran cabra”, entre d’altres consignes d’odi.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies