benegre.cat
Esports

Andoni Zubizarreta demana la baixa després de constatar que fer vacances és molt més dur que treballar al Barça

El Vaticà medita fer-li una oferta per la seva bona experiència a l’hora de fitxar menors d’edat de manera il·legal

Nou contratemps per a Andoni Zubizarreta. L’exfutbolista basc, que aquesta setmana ha estat cessat com a director esportiu del Barça, s’ha vist obligat a demanar la baixa mèdica després de constatar que fer vacances és molt més dur que treballar al Barça. “Apagar el despertador, engegar la tele, preparar-te un got d’aigua… Em temo que ja no estic preparat per a tanta pressió. Només cal fixar-se en els expresidents del Barça, que tampoc han sabut reintegrar-se a la societat. Núñez està a la presó. Gaspart, arruïnat. Laporta, al Luz de Gas. I Rosell, amagat de tothom”.

El fins ara responsable de la parcel·la esportiva del club blaugrana també ha assegurat que aquesta és la primera vegada que s’agafa la baixa. “Concretament, perquè també és la primera vegada que ha hagut de fer un sobreesforç. Quan treballava, no m’havia passat mai. De fet, quan treballava, no sabia què volia dir la paraula esforç”.

Tot i que no ha volgut detallar el seu estat de salut, Zubizarreta sí que ha explicat que farà la recuperació al costat de Thomas Vermaelen. “Els liciats ens hem d’ajudar entre nosaltres”. Sobre un altre dels seus fitxatges polèmics, l’exdirector esportiu del Barça ha afirmat que va fitxar Douglas perquè es pensava que era parent de Michael Douglas. “Què passa? Tenia l’esperança que fos un jugador de cine”, ha dit sense cap intenció de fer ironia.

Els primers que s’han interessat per l’estat de salut d’Andoni Zubizarreta han estat els cardenals del Vaticà, que valoren molt positivament la seva experiència a l’hora de fitxar joves menors d’edat de manera il·legal. Els clergues estan convençuts que l’exporter del Barça no té orígens bascos, sinó andalusos. “I no precisament pel seu salero, han afegit. Com insinuant coses poc positives de la seva actitud laboral.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies