benegre.cat
Notícies

La veu de Spotify dirà coses sexys durant la publicitat per no tallar-te el polvo

Experts recomanen playlists de directes perquè "aconsegueixes un aplaudiment cada tres o quatre minuts"

Spotify diu prou al coitus interruptus. La direcció de la plataforma de streaming musical ha anunciat en un comunicat que la tradicional veu que acompanya les falques publicitàries també xiuxiuejarà missatges eròtics per no fer-te destrempar o tancar portes durant l’acte sexual. Segons explica la companyia, el locutor “donarà missatges d’ànim i narrarà els anuncis amb un to de veu pre-orgàsmic per no trencar amb el clímax i acompanyar-te fins al final”.

La decisió arriba després de les queixes de milers d’usuaris, que denuncien que “és molt difícil mantenir el ritme si després d’escoltar Nothing’s Gonna Change My Love For You de Glenn Medeiros et ve un anunci de sofàs o un paio dient Ahora en Spotify… no sé què”.

La tallada de rotllo és tal que també afecta als qui prefereixen un ambient més dur durant l’acte: “Just m’estava aguantant els auriculars amb celo per escoltar techno molt fort mentres m’empotraven que em va saltar un anunci de Creu Roja, així no es pot”, confessa una usuària.

A més de la nova locució, Spotify també introduirà nous segments publicitaris que apel·lin directament als implicats en l’acte. Concretament, s’escoltaran anuncis de preservatius “per ajudar a recordar que existeixen” i de bancs d’esperma i centres de donació d’òvuls “per si es volen replantejar el que estan fent”.

El sistema de locució sexy i la nova publicitat entrarà en vigor a partir de l’1 de febrer sense que l’usuari hagi de fer res. “Si no és per fer un clau, no té sentit escoltar segons què. La playlist ja delata a l’usuari”, raonen fonts de Spotify. En aquest sentit, els experts recomanen tirar de llistes musicals de concerts en viu perquè així “aconsegueixes un aplaudiment cada tres o cuatre minuts, que sempre ajuda”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies