benegre.cat
Notícies

Els policies acusats de tortures a Ciutat Morta fan una donació a Unicef “per demostrar que som bones persones”

Els agents asseguren no ser racistes i per això "dónen diners als negrets"

La Guàrdia Urbana de Barcelona està rebent una pluja de cops mediàtics per la gran repercussió del documental ‘Ciutat Morta’. El gerent de seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Delort, ha assegurat que “estem preocupats, però els que manem som com com gats, sempre caiem dempeus. Ens en sortirem”.

En aquest sentit, la policia municipal de Barcelona ha iniciat una campanya de neteja d’imatge perquè tot i que els agents Bakari Samyang i Víctor Bayona van ser condemnats per torutres, l’ombra de dubte s’extén sobre altres agents i el funcionament del cos policial. “Per això”, explicava Delort “els policies han decidit fer una col·lecta entre els companys i donar els diners a una ONG. Han triat l’UNICEF, perquè els sona d’haver-la vist a la samarreta del Barça”. Els agents han fet pública una nota de premsa que reproduïm a continuació:

“A tots els que dubtan de nusatrus: ser poli és mazo de difícil perquè la gent té prejudicis perquè no vesteixes com un pollós rastafari, un moro o un sudaca. Però que aniguem arreglats i tal no vol dir que siguem racistes ni res. Ni amb les bulleras tampoc encara que es pentinin raro. El que volem deixar clar és que som BONES PERSONES. Amb armes i una mica d’impunitat a favor, però ja està. Hem donat uns quartos als negrets, què més voleu?”. Es calcula que la quantitat recaptada pels agents puja a 350 euros.

L’alcalde Xavier Trias, ha assegurat que està molt preocupat: “Ciutat Morta ha deixat al descobert un entramat policial i polític que contrasta amb la imatge de la Barcelona ideal que jo creia que teníem. Si arribo a saber que Barcelona no és tan xupiguai com em deien, potser no m’hagués presentat a alcalde. Em sento enganyat!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies