benegre.cat
Notícies

Telecinco construirà presons amb càmeres per fer un reality-show amb polítics

El càsting seran fragments dels judicis on se'ls condemna

“El proper reality show el rodarem directament a la presó”. Així ha exposat la direcció de Telecinco la seva intenció de construir centres penitenciaris amb càmeres de televisió instal·lades, per tal de fer un programa amb polítics. “Estàvem valorant construir una casa tipus Gran Hermano per fer un reality-show, amb polítics en hores baixes, però vam pensar que seria més fàcil construir directament una presó i del càsting ja se’n ocupa la justífica”, expliquen els pesos pesants de la cadena.

El format ha aixecat moltíssima expectativa i ja s’està valorant la seva adaptació a altres països, si bé els crítics de televisió coincideixen que “no hi ha mercat com l’espanyol; aquí a la garjola hi ha més VIPS que lladres anònims”. Tant és així que Telecinco assegura que en els dos primers anys d’obertura del centre penitenciari ja han calculat que hi passaran “almenys un centenar de polítics i mitja dotzena de toreros”.

El programa, que debutarà durant el 2016 i que es titularà Preso político, arrencarà amb els millors moments dels polítics als jutjats: “Serà com una mena de càsting judicial, però la condemna serà com un premi, perquè podran ser estrelles de televisió”, assegura l’equip de desenvolupament.

Tot apunta que el programa tindrà una sola temporada perpètua que emetrà episodi rere episodi fins que l’audiència aguanti: “El públic no ho sé, però els polítics xoriços són infinits”, auguren desde la cadena, encara que assumeixen que “cap participant durarà gairé en pantalla. El pas d’un polític per la presó és com el de Pedro Sánchez per la direcció del PSOE: breu i ridícul”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies