benegre.cat
Notícies

Preocupació severa entre milers d’ancians que es pregunten de què coi parlaran quan deixi de fer fred

Historiadors amb avis a casa creuen que “Nostre Senyor va crear les guerres perquè la gent gran tingués un tema del qual parlar”

La Catalunya vella està en guàrdia. Milers d’ancians d’arreu del país es pregunten, molt preocupats, de què coi parlaran quan deixi de fer fred. Cal tenir present que aquest ha estat el seu principal tema de conversa des de principis d’octubre i, en molts casos, també l’únic. La pujada de les temperatures, doncs, suposa l’arribada del silenci per a molts d’ells. “Alguns prefereixen parlar de la calor. Altres opten per, directament, no parlar”, informa el portaveu del grup que es reuneix diàriament a la plaça.

Tots els historiadors catalans que tenen els avis vivint a casa apunten que les converses repetitives entre la gent gran són un “maldecap social i ancestral” que s’ha repetit en totes les etapes de la humanitat. De fet, estan convençuts que “Nostre Senyor va crear les guerres perquè els ancians tinguessin un tema del qual parlar”.

En aquesta línia, un estudi banal de la Universitat de Barcelona ha revelat recentment que “les converses banals són el millor ingredient per mantenir vives les relacions banals”. Segons l’informe, quatre paraules sense sentit poden resoldre situacions incòmodes com ara “coincidir en un ascensor estret amb Montserrat Caballé, enxampar sense voler el teu sogre mentre es masturba o descobrir que el teu sogre és en realitat Montserrat Caballé sense afaitar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies