benegre.cat
Notícies

Catalunya es nega a resintonitzar la TDT i es prepara per viure sense tele per sempre més

Acaba així la tortura de tornar a aprendre's els menús del comandament

Catalunya diu prou a seguir remenant botonets del comandament a distància. Milers de ciutadans d’arreu del país han començat avui a llançar els seus aparells de televisió per les finestres i a començar una nova vida, després de renunciar a resitonitzar-se per enèssima vegada. “Que un canal hagi de dur la paraula definitiu només és mostra de com ens han arribat a marejar”, assumeixen els analistes.

La situació és especialment dramàtica a les comarques de Girona, on, a diferència de la resta del país, no poden resintonitzar fins al mateix dia 31 de gener: “Ens estan tractant com si fossim lleidatans i visquéssim al passat”, protesten els veïns.

La dificultat afegida ha provocat que els televisors s’acumulin als carrers, ja que molts ciutadans prefereixen renunciar-hi que haver-se d’endinsar de nou en el menú del comandament: “Total, la TDT és la mateixa tele de sempre però amb més canals de tarot, no hi perdem tant”, defensen.

En contrast, la resintonització està provocant moltes alegries a les Terres de Ponent, destí dels televisors que la gent està abandonant al carrer. Veïns del Segrià i comarques properes estarien anant a la civilització per arreplegar exemplars del que ells anomenen “la caixa màgica de les llums”.

Les autoritats lleidatanes han tret pit assenyalant la importància històrica del moment i han preparat un seguit d’activitats “per donar la benvinguda a la televisió”. Fonts del consistori ja anuncien que “la propera tecnologia en arribar a Lleida podria ser Internet”, si bé ara diuen que cal “concentrar-se en la tele i posar-nos al dia de Nissaga de Poder, per poder-ho comentar amb els cosins de Barcelona”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies