benegre.cat
Notícies

Experts en educació plantegen substituir la carrera de Magisteri per un curset ràpid de buscar coses a la Viquipèdia

Els sindicats de professors ho veurien bé “si això serveix perquè es pugui demanar la baixa per Internet des de la mateixa classe”

La carrera de Magisteri podria tenir els dies comptats. Diversos experts en educació han plantejat la possibilitat de substituir la carrera de Magisteri per un curset ràpid de buscar coses a la Viquipèdia. “La reducció d’hores no serà cap problema. Tothom sap que els continguts de 5 anys de Magisteri es poden reduir a un 1 hora de classe. I encara ens sobrarien 10 minuts per anar a fer un cafetó al bar”, han assenyalat.

Segons el criteri d’aquets especialistes en ensenyament, “la carrera de Magisteri és tan inútil com construir una biblioteca a Castelldefels o una escola pública a Sarrià”. A més, han apuntat que la Viquipèdia no s’ha de veure com enemic per part dels professors, ja que facilitarà la vida a tots els docents que constantment fan venir pares i avis dels alumnes a l’escola perquè expliquin qualsevol xuminada i, d’aquesta manera, ja no s’hagin de preparar la classe”.

La possible supressió de la carrera de Magisteri ha indignat els sindicats del sector de l’ensenyament, que han exigit respecte per a “l’única carrera que et garanteix 3 mesos de vacances i tots els caps de setmana lliures durant la resta de la seva vida”. Malgrat la seva reticència inicial, els sindicats han afirmat que podrien donar suport al curs ràpid de buscar coses a la Viquipèdia “si això serveix perquè es pugui demanar la baixa per Internet des de la mateixa classe”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies