benegre.cat
Notícies

La campanya “Vull fer l’amor amb tu, però” empeny milers de catalans al celibat

“Si cal complir tot això abans de follar, casi que passo”, defensa un afectat

Centenars de milers de milions de catalans han decidit abraçar amb eufòria el celibat per la resta de la seva vida després del llançament de la campanya “Vull fer l’amor amb tu, però”. Es tracta d’una campanya de la web soyamante.org on es defensa una sexualitat responsable i adquirir una sèrie de comportaments i sentiments abans d’allitar-se amb algú altre. Entre altres valors, el vídeo central de la campanya defensa comprometre’s abans de fer l’amor i assumir l’exclusivitat de per vida com a conducta indispensable.

Les reaccions a les xarxes socials no s’han fet esperar i es compten ja per bilions els usuaris que han decidit directament passar-se al celibat. “Si cal complir tot això abans de fotre un clau, casi que passo”, defensa un jove de Badalona, que assegura que “arribant verge als 21 pensava que ja havia tingut prou paciència”.

En canvi, el sector femení no renuncia a les revolcades i aposta per rebelar-se, admetent que “no ens cal un príncep blau que ens estimi per sempre per anar al llit, sinó més aviat un soldat víking amb ganes de guerra”.

Pel que fa a les condicions prèvies al sexe expressades pels protagonistes del vídeo, com ara “haver anat al cine junts” o “veure el nostres futurs fills als teus ulls”, els usuaris en plantegen altres de més interessants. “Jo preferiria saber quina obscenitat em demanarà de fer el paio abans d’obrir portes, no sé si m’explico”, reconeix una jove tarragonina, “sobretot perquè si no és molt extrema ja no m’hi poso”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies