benegre.cat
Notícies

El pas del temps certifica que Joan Herrera acabarà sent un “vell verd”

S’ha passat tota la carrera política parlant de “pebrots i melons”

“No hi ha jutge més fidedigne que el pas del temps. Un vaivé inexorable i incessant, que connecta passat, present i futur a través del rellotge biològic que dicta el compàs de les nostres tristes vides”. Així comença el comunicat que Iniciativa ha enviat als mitjans de comunicació per anunciar que, “inevitablement, quan Joan Herrera sigui gran, es convertirà en un vell verd”. El document explica que, “lluny de penedir-se’n, Herrera serà un vell verd per principis morals. Què voleu? És el que ha vist sempre a casa seva”.

El text també recorda que el líder dels ecosocialistes catalans ha dedicat bona part de la seva trajectòria política a parlar de “pebrots i melons”. I descobreix que mai ha tingut cap remordiment per portar el seu “bici personal” fins a la feina. Companys seus de partit, a més, expliquen que “té somnis molt rojos” i que “sempre s’acaba emportant els nous militants cap a l’hort”.

Diversos experts en trastorns generacionals han apuntat que, com la majoria de vells verds, Joan Herrera tampoc no tolera gaire bé el pas del temps. “Algú li hauria de dir que la seva època de plenitud ja ha passat. Que les seves fantasies ja haurien d’haver acabat amb el Tripartit”.

En aquest sentit, els metges insisteixen que la solució no passa per tenir relacions estables amb parelles més joves. “Per molt que s’ajunti amb Podemos, Guanyem o Procés Constituent, sempre seran històries abocades al fracàs. Són perspectives i moments personals molt diferents”.

Persones que el coneixen bé apunten que Joan Herrera “continua aliè a tot el que succeeix al seu voltant. El mateix que li ha passat sempre en política”, vaja. Tot i així, avancen que ja ha demanat l’asil preventiu a una residència d’avis. “Una cosa és que porti molts anys a Iniciativa, però encara conserva una mica de sentit comú”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies