benegre.cat
Notícies

Salut recomana que esmorzis al bar infecte del barri perquè “et farà immune a tot, pràcticament immortal”

Menjar en aquests llocs obliga les defenses a reaccionar, a treure el sistema immunològic de la zona de comfort

“Estem sobreprotegint l’organisme, això el relaxa i ens tornem malaltissos”. Així ho resumia el Conseller de Salut Boi Ruiz aquest matí quan presentava la campanya “Bars, la prova de foc”. Amb aquesta iniciativa, la Generalitat vol promoure que els ciutadans esmorzin, dinin o sopin “als bars més infectes que puguin trobar, perquè és bo per la salut”. La idea és simple: “així com amb els nens els pediatres diuen allò de ‘deixa que jugui tranquil, que s’embruti, que mengi terra del pati de l’escola si vol’, amb els adults hem de fer el mateix”, deia Ruiz.

No es tracta que els adults mengin terra del pati de l’escola, sinó que freqüentin aquests locals on les mesures higièniques farien espantar l’inspector de sanitat més laxe de l’Índia. Aquell dit de gruix de recremat a la planxa. Aquella capa groguenca que recobreix els marges dels aparells i la barra. Aquella decoració tardofranquista. Aquell calendari del Barça del 95. Ja saps de quin bar parlem.

“En els darrers anys”, explicava Ruiz “hi ha com una moda per cuidar-se que està resultant contraproduent. Qui no pren Omega3, pren L Casei Inmunitas. I el que no fa això, té un combo de pastilles que li garanteixen la salut i es fa batuts verds per esmorzar. Això a la llarga no funciona, perquè les nostres defenses es relaxen i després no reaccionen quan ve una passa de grip, d’èbola o de càncer”. Així doncs, Salut aconsella visitar freqüentment aquests bars on els senyors esmorzen prenent una copa d’anís “i feu el mateix que ells facin. Demaneu un entrepà de llom i formatge, demaneu un cafè, demaneu l’anís o el rom. Foteu-li una bona sacsejada al vostre organisme, que digui HÒSTIA PUTA AIXÒ QUÈ ÉS”, asseverava el conseller. “Només així”, continuava “podrem espavilar el nostre sistema immunitari i treure’l d’aquesta zona de comfort de salut monyes en què ens hem ficat tots”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies