benegre.cat
Notícies

Igualada espera l’arribada de Son Goku després d’albirar el núvol Kínton

Alguns confien que vol reunir les Boles de Drac per demanar la independència catalana

La capital de l’Anoia es prepara per una jornada històrica en la que Son Goku, superguerrer i salvador reincident de la Humanitat, visitarà aquesta comarca del cor de Catalunya. Tot apunta que Goku farà acte de presència aquesta mateixa tarda, tal vegada el seu llegendari núvol Kínton s’ha deixat veure durant tot el matí, tenyint de color groc el cel igualadí.

A hores d’ara es desconeix quines serien les intencions de Son Goku, si bé tot apunta a una missió rutinària de control sobre la zona. “Res, venir, treure el cap, lliurar-nos del mal i cap a l’Àsia una altra vegada… és molt així en Kakarot”, explica en confiança una veïna coneixedora de la situació, reconeixent tenir “moltes ganes de tocar-li la cua”.

Altres fonts, però, asseguren que hauria vingut a buscar una nova Bola de Drac, en tant que la Bulma, el Krilin i la resta de la colla voldrien convocar el Drac Sheron quan abans “per un tema de destrucció massiva que volem recomposar”. Tot i això, altres confien que en Goku vol reunir les boles per demanar la independència catalana: “Tenint en compte tot el que TV3 ha fet per la seva sèrie és el mínim”.

Pel que fa al núvol que cobreix part de l’Anoia, els veïns coincideixen que “fot mala espina” i que mai havíen pensat que el núvol Kínton “fos tan enorme, ens hi haurem d’acostumar”. Tot i el desconcert de molts, els igualadins coincideixen que la visita de Son Goku només pot portar alegries i esperen amb il·lusió “tenir el cor prou noble com per poder pujar al núvol i donar un volt pel poble”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies