benegre.cat
Notícies

Experts auguren que la coincidència de Sant Valentí, Carnestoltes i l’estrena de Grey farà "pillar" a tothom aquest cap de setmana

Fins i tot podrien sucar els mateixos científics

La comunitat científica s’ha posat mans a l’obra en analitzar les conseqüències que pot tenir pel país la coincidència en un mateix cap de setmana de Sant Valentí, dia dels enamorats, Carnestoltes, dia de la bogeria, i l’estrena cinematogràfica de Cinquanta ombres d’en Grey, adaptació de l’aclamada novel·la eròtica.

Ras i curt, els experts consideren que “qui no folli aquest cap de setmana és millor que deixi d’intentar-ho perquè mai ho tindrà tan fàcil. És un cap de setmana clau, si s’entén la metàfora”. De fet, aquest ple sexual absolut que indiquen les dades podria fer que fins i tot els mateixos científics pillessin, un extrem que ha estat rebut amb total eufòria: “Tot el dia al laboratori i al final t’oblides que hi ha una vida allà fora… i també aquí a dins, no sé si m’explico”, assenyala un doctorat gratant-se l’entrecuix.

Els analistes coincideixen que la suma d’esdeveniments provocarà un efecte multiplicador i un creixement exponencial de la líbido: “La gent anirà empotrant-se per les cantonades, serà un espectacle”. “Primer, el romanticisme de Sant Valentí que et permet porquejar una mica més els dies posteriors sense sentir-te malament. Segon, la disbauxa alcohòlica del Carnestoltes que et fa anar sense roba interior o perdre-la durant la nit. I per rematar-ho, una mica de spanking i manilles, tot molt bé i molt sa”, insisteixen.

Els cinemes es preparen per Grey

Pel que fa aquest darrer extrem -l’estrena del film de Grey- algunes exhibidores com Cinesa i Yelmo Cineplex ja han confirmat que en comptes d’ulleres 3D donaran als espectadors manilles, fustes, fuets i algun antifaç, “per donar una nova dimensió a l’experiència cinematogràfica”.

La inclusió de joguines sexuals amb l’entrada apunta un bon ritme de venda d’entrades. “Esperem que la gent segueixi amb la festa a casa, volem ajudar-los a tenir un viatge de dolor i plaer a parts iguals… de fet, com sempre que compres una entrada de cinema per 9 euros”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies