benegre.cat
Notícies

Iberia recorda als catalans que el nacionalisme es cura viatjant

La companyia apunta que Willy Foc podria ser el veritable pare del nacionalisme català

L’aerolínia espanyola Iberia ha llançat una nova campanya de màrqueting en la qual recorda a tots els catalans que el nacionalisme es cura viatjant. La companyia explica que la seva prioritat “no és lucrar-se a costa de fer política”, però insisteix que “qualsevol ciutadà de Catalunya té dret a oblidar el malson horrorós de l’independentisme amb un viatget de plaer en avió”.

La campanya publicitària d’Iberia també apunta que “Willy Foc podria ser un dels primers nacionalistes catalans de la història” i que, per això, els metges li van recomanar que fes la volta al món en 80 dies per poder-se curar. Al seu entendre, Willy Foc era català perquè, “si hagués espanyol, la volta al món l’hagués fet en 80 mesos. És una qüestió de ritme”, han argumentat.

Tot i la contundència d’aquesta nova campanya de màrqueting, l’únic que ha avalat la comunitat mèdica internacional és que viatjar amb Iberia “provoca importants maldecaps”. I que, a hores d’ara, “el nacionalisme espanyol no es cura ni viatjant”.

Així mateix, els doctors han recomanat als enginyers d’Iberia que deixin de fabricar els avions amb ales. “Total: tindran els mateixos problemes tècnics que fins ara i s’estalviaran la meitat dels costos de construcció”. En aquest sentit, la comunitat mèdica ha demanat a Iberia que segueixi el mateix exemple d’Evax amb les compreses. “Tot això de ales és una cosa molt del passat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies