benegre.cat
Notícies

Ada Colau vol convertir l’Ajuntament de Barcelona en pisos de protecció oficial

Si és alcaldessa, les dependències municipals de la capital catalana es traslladaran a un soterrani de Nou Barris

Nou pas endavant d’Ada Colau en la seves cursa cap a l’alcaldia de Barcelona. La cap de llista de Barcelona en Comú ha assegurat que convertirà l’edifici de l’Ajuntament de Barcelona, ubicat a la plaça Sant Jaume, en pisos de protecció oficial. “Si fins ara hi acollia pobres d’esperit, potser ja és hora que també hi aculli pobres de butxaca”, ha argumentat.

En contrapartida, Colau té previst instal·lar les dependències municipals de la capital catalana en un soterrani de Nou Barris. “Nosaltres també permetrem els negocis foscos. Més que res, perquè allà no hi haurà ni llum”, ha sentenciat.

De moment, la manca d’il·luminació ha estat molt ben rebut entre la plantilla de funcionaris del Consistori barceloní, que ho interpreta com “l’excusa ideal” per justificar els seus continus errors administratius. “Bé… això, si anem a treballar”, ha dit el president del comitè sindical, com insinuant que no sempre hi van o alguna cosa dolenta per l’estil

Més enllà de la seva aposta pels habitatges socials, Ada Colau també reivindicarà que els atles de geografia incorporin la muntanya russa del Tibidabo. “Per què no surt, eh? Què passa? Que no la tenen en compte perquè és una muntanya russa? Xenofòbia antisoviètica? O potser manipulació anticomunista? La Barcelona de Xavier Trias menysté les muntanyes russes d’esquerres”, ha exclamat.

Finalment, la líder de Barcelona en Comú també demanarà al Futbol Club Barcelona que creï una secció de bookcrossing per potenciar la lectura entre els seus aficionats. Al seu entendre, “la millor manera de compensar que la majoria de futbolistes del Barça no saben ni llegir”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies