benegre.cat
Notícies

Dissenyen un audiòfon que es carrega amb els tics facials perquè a Jordi Pujol no se li acabin mai les piles

No es descarta que Pujol pogués generar energia suficient com per alimentar la xarxa elèctrica

L’expresident Pujol es va quedar sense piles a l’audiòfon durant la compareixença al Parlament i avui l’UPC ja presenta una solució. “Hem dissenyat un audiòfon que es carregarà mitjançant els tics facials”, deia Ignasi Lloveras dissenyador del giny. “La idea”, explicava “és molt fàcil: de l’audiòfon surten unes potetes metàl·liques que s’arrapen a diferents parts de la cara. En el cas del senyor Pujol podrien anar a les parpelles. Cada cop que hi hagi un tic, el moviment d’aquest espasme es trasllada fins a una petita turbina que el converteix en electricitat, que carrega la bateria de l’audiòfon”.

Amb aquest sistema es calcula que Jordi Pujol, no només no es quedaria mai sense bateria sinó que “probablement seria capaç de retornar electricitat a la xarxa”. D’aquesta manera, es calcula que “els tics d’un mes de Jordi Pujol podrien generar l’electricitat necessària per mantenir encesos els fanals de Queralbs totes les nits d’hivern”. De confirmar-se que Pujol o la seva familia s’han enriquit gràcies a la seva presidència, “aquesta seria una bona manera per començar a retornar els diners als contribuents”. En aquest sentit, Ciutadans ja ha assegurat que no descarta “connectar Jordi Pujol a un generador elèctric i esperar que vagi produïnt”.

L’expresident, de 84 anys, s’ha mostrat obert a la proposta assegurant que “ho faria per Catalunya. TOT HO FAIG PER CATALUNYA. Si mai he robat res, ho he fet perquè no ho robés algú altre que pretenia fer-ne un mal ús. Sóc un protector. Així és que si m’heu d’endollar i voleu que us encengui la Torre Agbar, asseieu-vos aquí i deixeu que les meves parpelles omplin d’espurnes i llum la vostra vida. Diuen, diuen, diuen…”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies