benegre.cat
Notícies

Rita Barberà aclareix que el seu veritable problema no és el valencià sinó l’alcohol

El PP celebra que l’alcaldessa de València preferís parlar ‘raro’ abans que fer-ho en català

“No lo tornaré a fe nunca mais. Eixó de la llenga balensiana es complicaet, peró megrada mol y bui defensarla asta la fin de los dias”. Així comença l’article de redempció de l’alcaldessa de València, Rita Barberà, després del ridícul discurs que va fer durant la Crida, l’acte que dóna el tret de sortida a les Falles. En el text de disculpa, Barberà ha volgut deixar clar que el seu veritable problema “no és amb la llengua valenciana, sinó amb l’alcohol”.

De fet, la candidata del PP a la capital del Túria ha afegit que els còctels de benvinguda amb què s’obsequia les autoritats poden fer que “ghhaf hrbf qwkhkw jrfkj kjwbkjf”. És a dir: “onomatopeies inintel·ligibles que no servirien ni pels panells lluminosos que es posen per Nadal als carrers de Barcelona”.

Sobre les crítiques que ha rebut el seu curiós parlament de Crida a les Falles, Rita Barberà ha assegurat que no entén per què s’ha muntant tant enrenou pel sol fet d’haver-se quedat en blanc. “Yo ya porte moltos ains quedanme en blang. Concramen, me stat 3 leyislatures sin fotre ni vrot. Eixo is aixins. Me la pele si o dik en yangoa bernacle o se pute mare”. A més, ha volgut afegir de manera insistent que “ekest inverno a fet molto caloret”.

En un comunicat paral·lel, el PP valencià ha lamentat el debat sobre la llengua valenciana perquè “no només estem en contra de la llengua valenciana, sinó també de qualsevol debat”. Seguint aquesta línia, els populars han afirmat que almenys hi ha hagut una part positiva en tota aquesta polèmica: “que Rita Barberà va preferir parlar raro abans que fer-ho en català”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies