benegre.cat
Notícies

Les empreses posaran detectors per esbrinar qui deixa els pèls arrissats a la tassa del vàter

Les dones de fer feina que han vist '50 sombras de Grey' els acaben fent servir com a fil dental

La Catalunya emprenedora torna a fer un pas endavant. Les principals patronals del país han anunciat que les empreses catalanes posaran detectors als seus lavabos per esbrinar qui és la persona que deixa els pèls arrissats a la tassa del vàter. “Volem  saber qui és. A què juga. Què carai vol”, s’ha insistit des de les associacions empresarials. “Podem considerar la seva acció com un donatiu? Com un obsequi? O potser és una manera de dir que la seva feina és molt enrotllada? Ho pilleu? Enrotllada com els seus pèls arrissats”, han afegit de manera sobreactuada i innecessària.

Precisament, els empresaris sospiten que la meticulosa col·locació de pèls arrissats a la tapa del vàter podria respondre a una mena de missatges encoberts entre funcionaris. “Igual que els gais tenen gestos propis per fer cruising, els treballadors públics potser també han desenvolupat consignes ocultes per parlar dels seus temes. No sé: com escaquejar-se abans de la feina, com demanar-se la baixa en només dos clics, com simular un refredat sense forçar la tos? Les seves coses de sempre, vaja”, han recalcat els empresaris. “Tots sabem que els funcionaris són persones amb molt temps lliure que es passen més hores al lavabo que el seu lloc laboral”.

Els primers informes generats pels detectors confirmen que els pèls arrissats trobats als lavabos dels departaments d’informàtica són “bastant més enganxifosos que la resta”. En canvi, els dels lavabos de dones “desprenen una fortor més com de Concha Velasco. D’un Tena Lady ja consagrat”.

Els detectors també han corroborat una altra dada interessant. La majoria de dones de fer feina que han vist el film 50 sombras de Grey acaben fent servir els pèls arrissats que es troben a la tassa del vàter com a fil dental. Un fet que, segons els mateixos empresaris, confirma que “aquesta puta pel·lícula ha deixat un regust de boca certament amarg”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies