benegre.cat
Notícies

L'aplicació ApPutes BCN la més descarregada en la primera jornada de Mobile World Congress

L’èxit de l’app posa de relleu que el MWC és el Saloufest dels executius

La primera jornda del Mobile World Congress ha tingut una clara guanyadora. L’aplicació ApPutes BCN d’una empresa de El Campell, el poble de Josep Antoni Duran i Lleida. “L’app, disponible per iOs i Android permet la localització i contractació de prostitutes barcelonines”, explica el seu creador Marc Matreu, “i, si en 30 minuts la noia no és al teu hotel, et regalem un val bescanviable per un altre servei”.

ApPutes BCN té el format d’un aparador, com els del Barri Roig d’Amsterdam, en el qual amb el dit vas fent lliscar prostitutes “fins que en trobes una que t’agradi. Sempre apareix la informació de la distància a la que es troba i dels seus honoraris. Amb un sol click, pots fer la comanda”. L’aplicació ha batut tots els rècords, essent la més descarregada del MWC d’enguany. Es calcula que el 80% dels assistents acreditats l’han descarregat, i que la primera nit s’han ordenat uns 30.000 serveis. Però l’app no està exempta de polèmica. Les visitants al MWC troben que hi ha molt poca varietat de gigolós i afegeixen que “hi ha poc mulato. Volem mulatos catxes i els volem ara”, deia una usuària. El cubà Dínio, freqüent al Bagdad ha fet una crida “a que vinguin més companys amb ganes de mandanga, perquè jo no dóno a l’abast. He fet 32 serveis i al final de la nit he hagut de revifar el meu penis amb un desfibrilador”.

L’èxit d’ApPutes BCN s’ha notat també a les xarxes socials, ja que molts usuaris l’han valorat amb 5 estrelles a l’app store. Això ha provocat que les dones d’aquests usuaris s’hagin queixat amargament a través de les xarxes. Una d’elles assegurava que “de veritat vas de putes a BCN? I jo aquí sola amb aquest cogombre?”. Les queixes s’han viralitzat i ara s’espera una important migració d’homes cubans cap a la resta d’Estats Units per llançar-se als braços d’aquestes dones assedegades d’amor i venjança. S’espera que en les properes hores el govern de Raúl Castro autoritzi l’enviament de llanxes plenes d’homes cap a Estats Units.

Per aquest motiu, els creadors de l’app han avisat que “l’èxit està posant de relleu que, encara que sembli increïble, calen més homes disposats a practicar sexe a canvi de diners… però sobretot una cosa molt important: el MWC és el Saloufest dels executius”.

3anysCURT

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies